Klicka för att öppna menyn

Välkommen till Wikells

Wikells Byggberäkningar AB
Päronvägen 4
352 61 Växjö

Tel 0470-70 19 70
E-post post@wikells.se

Supporttekniker

Wikells Byggberäkningar är ett väletablerat och framgångsrikt konsultföretag som i över 40 års tid varit verksamma inom området kalkylhjälpmedel för Bygg-, EL- och VVS-branschen. Utöver kalkylhjälpmedel förser bolaget marknaden med konsulttjänster inom kalkylering. Wikells är ett bolag i stark tillväxt och med ett mycket gott renommé inom sitt område på den svenska marknaden.

Vi söker nu en supporttekniker eftersom efterfrågan på vår mjukvara förväntas vara fortsatt hög och vår nuvarande supporttekniker väljer att gå ner i tid för sin pension. Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT och en hög serviceförmåga. I rollen har du ansvaret för att snabbt och effektivt lösa kundernas IT-problem via telefon, mail och fjärrstyrning. Dina arbetsuppgifter består av att felsöka och problemlösa mjukvara, hårdvara och nätverk. När du identifierat fel hjälper du användare på ett professionellt vis. Du ansvarar även för installation, uppgradering och inköp av företagets egna datorer och datorutrustning.

Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du trivs med att lära dig nya IT-miljöer, system och applikationer. Utbildningsmässigt tror vi att du har någon form av teknisk utbildning på gymnasie- och/eller KY-nivå.

Vi är ett mindre bolag och erbjuder ett arbete i en mycket familjär arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med varierade arbetsuppgifter och där man ibland kan behöva hjälpa till där det behövs.

I rekryteringen samarbetar vi med Personalbyrån och du ansöker tjänsten genom att skicka ditt CV till ansokan@personalbyran.se Om du har frågor kring rollen ring Karolina Arvidsson på 0709-72 88 39.