Vi söker Kundcoach

Vill du hjälpa kunder i ett växande företag?

Under våra drygt 50 år i branschen har Wikells Byggberäkningar hjälpt företag inom bygg, el och vvs att spara tid och pengar med hjälp av våra kalkylverktyg. Även om mycket har hänt sedan dess så är vår vision och filosofi densamma som då – vi vill göra det enklare och mer lönsamt för våra kunder att driva företag. Vi har enkla och användarvänliga kalkylverktyg för bygg, el och vvs. Sektionsdata är ett effektivt kalkylprogram för entreprenörer, installatörer, konsulter, kommuner, landsting, fastighetsbolag med flera.

Vi får ständigt nya kunder som använder Sektionsdata. För att möta vår stora efterfrågan behöver vi dig med initiativförmåga, serviceinriktat arbetssätt, förmåga till god kommunikation och problemlösning. Du blir en del av ett härligt team med fantastiska arbetskamrater som har väldigt roligt tillsammans. Ditt bidrag till helheten vill vi ska bestå av att:

  • Vara säljstöd till våra säljare
  • Hjälpa användare att komma igång med vår programvara genom visningar och besök
  • Hålla i utbildningar
  • Utföra daglig support till våra befintliga kunder
  • Vara med och utveckla vårt program utifrån kundernas efterfrågan

Vi ser gärna att du har erfarenhet från el eller vvs branschen, och är van vid kundkontakter både via telefon eller fysiska möten. Vi tror att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet. Tjänsten innehåller en del resande därför är körkort och tillgång till bil en förutsättning.

Är detta en tjänst för dig? Skicka din ansökan till johan@wikells.se. Har du frågor, kontakta Johan Fromell 070-342 56 79.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Växjö med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande.